Top Social

HIRVIttävät asukuvat

16. toukokuuta 2018


Suomen luonto on niin kaunis varsinkin keväisin kun kaikki alkaa kukkia ja heräämään henkiin. Juurikin tämän kauneuden takia tykkään suosia luontoa asukuvissa. Vaikka urbaaneista kaupunkikuvista tykkäänkin, on silti luonnossa sitä jotain. 

Varsinkin näiden kuvien kuvausmiljööstä saatiin entistäkin mielenkiintoisemmat, kun bongattiin näiden pitkospuiden luota hirviä! Olen täällä bloginkin puolella pari vuotta sitten kertonut faktapostauksessa, että olen todella hirvipelkoinen. Joten näin lähietäisyydeltä päätin jäädä turvallisesti katselemaan niitä autonikkunan lävitse. Ehkä jälkikäteen vähän sieppoo etten noussut autosta, sillä eipä ole monella mimmillä asukuvia, joissa on hirviä taustalla! - no ei sillä, ei ole nyt mullakaan. 😅


Näihin kuviin ja tunnelmiin tällä kertaa!

Huomenna suunnataan taas kuvausreissulle, joten hämmästellään taas pian, millaisiin kohteisiin ja elukoihin ollaankaan törmätty.


2 kommenttia on "HIRVIttävät asukuvat"
  1. Oii vähänkö ihana nähdä hirviä livenä! :) Tuollee luonnossa vielä. Todella kiva asu, tuo paita on ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi jännä nähdä ne, varsinkin noin läheltä! :D Paita on vanha ale löytö. Onneksi olin säilönyt sen kaappiin, kun laventeli tuli taas muotiin :) Alunperin hankittu H&M:n nettialesta.

      Poista